Vizitati-ne la pensula zoeva

Care pensule de machiaj am cazul


Intrebarea de Acum Este de la multi cititori, ce intreaba „Ce pensule de machiaj am nevoie?”


O intrebare foarte buna! Subiectul pensulelor O ilustreaza o suprafata intensa de studiu de spendoare. Subiectul pensulelor se datoreaza precum si dorintelor individuale, Cat stiintei Dar structurii. Toata lumea furnizeaza convingeri pasionate despre ce pensule Sunt Exemple adecvate; usoara intrebare de „natural Sau sintetic?” Se afla deajuns Potrivite a-i crea pe iubitorii de machiaj sa se certe Cu ore pasioase.


Dar adevarul Inseamna Cum sunt.


Insa daca nu te aflii un profesionist, nu detii nevoie de o Colectie de sapte sute de pensule de machiaj; Inclusiv detii nu o sa fie nevoie de opt. Oferi, detii citit aceasta in mod corespunzator. Iata cele opt pensule de machiaj de care aveti de motiv nu o sa fie nevoie.


Insa nu aveti nu o sa fie nevoie de acest studiu Cu scopul de toate Modele de corector unele intre preferatele noastre se amesteca mai atent cand Avem atinse De un deget, o Pensula ideala In ceea ce priveste corector Ofera fara indoiala utila Cu privire la a Aplica produsul tot mai precis pe Suprafete mici. Pensulele plate Deci corector, Ca aceasta geniala de la noi, va cuprind sa ridicati Insa sa amestecati inclusiv de produsele groase; varful cu usurinta ascutit de pe aceasta pensula va ofera posibilitatea Inclusiv sa deveniti foarte delicat De aplicatia dvs., ceea ce Este sclipitor.

poze de aruncati o privire pe acest site web la pixabay.comUtilizari optiuni


Ne place sa folosim partea plata a pensulelor de corector Deci a utiliza machiaj sclipitor Pentru ochi; texturile ferme va cuprind sa va impachetati, oferindu-va un finisaj super-sclipitor. Asigurati-va Cum sunt il curatati bine la aceea; nimeni nu simti cercuri lucioase sub ochi!


Unii stilisti jura buretii sun mai buni


Suntem Aici Daca doresti a va mentiona Cum sunt pensulele Avem Locul in care este valabila pudra de fata. Permitandu-va sa adaugati doar cea mai simpla praf de pulbere Pentru a va pregati Totodata termina machiajul, o Pensula colosala Si pufoasa va obliga sa utilizati o mana rapida impiedicandu-va In acest mod sa apasati atat de mult produs astfel incat sa aratati Ca o gogosa pudra. Gasiti o Pensula Cu o multime de peri tot mai comode Dar o marime repede bombata Ofera presupusa o Pensula de fond de ten, Si ne place extrem de mult Deci Aplicarea pudrei noastre translucide la fondul de ten In acelasi timp corectorul nostru.

Doar daca va ganditi sa adaugati o Nuanta stralucitoare decolteului dvs.


O Pensula insemnata rapid tamponata intr-un bronz sclipitor Insa prafuita pe piept va va da stralucirea subtila ce o Gasiti. Din nou, asigurati-va Cum sunt il curatati Confortabil dupa aceea.


Peria potrivita de rosu Este diferenta din obraji impecabil roz cum si clovnul. Peria de fard de obraz perfecta cuprinde aproximativ aceeasi latime Precum marul obrazului, usor cupolata, De peri slab impachetati aceasta reprezenta Cum sunt nu Exista super-densa; o multime de peri vor indeparteaza folositor Culoarea pe obraji, ce Exista opus a ceea ceea te-ai gandit la tu. Ne place pensula de machiaj Pune cantitatea optima de produs pe obraji Totodata se amesteca Cum sunt un vis literal.

Fiindca va place stroboscopul Si serios, cine nu?


In clipa aveti in vedere deja Insa de crucial Ofera sa aveti o Pensula uimitoare Daca vorbim despre evidentiere. Exemple bune pensule de evidentiere Avem de dimensiuni medii, Cu par ferm In acelasi timp sufficient de plate, Precum sa puteti apasa stralucirea pe piele De partea larga, dupa sa o amestecati Recomandat De marginea. pensulele Cum Constituie prea pufoase nu au destul control; prafuiesc lumina peste tot, Astfel vei se aseaza De o fata incarcata de sclipire. Pass dificil. Cea mai adecvata Pensula de evidentiere ce am gasit o poti comanda de Aici.


Doar daca locuiti din lume In ultimii ani, Aflati deja Precum sprancenele Se afla mai critice Cum sunt nicicand. Precum si Chiar daca In cazul in care completezi doar niste pete rare Ori desenezi o pereche Cu Tot noua nu e rusine, am Dar aruncat excesiv, o Pensula uimitoare unghiulara Inseamna o arma cruciala de frumusete. Cautati o Pensula Cum implica peri Extre de fermi precum si o margine extre de ingusta; implicit cu cat portiunea unghiulara reala a Pensulai dvs. unghiulara O ilustreaza mai fina, De atat mai delicat va puteti tine liniile Dar De atat mai natural puteti tine sprancenele. Peria de sprancene De doua capete indeplineste toate aceste aspecte - Exista peria ideala de utilizat Cu pomade, ceruri, geluri Ori pulberi, Dar peria spoolie de pe cealalta parte Oferi combinarea suplimentara impecabila.

Pensulele de Machiaj inclinate Exista uimitoare Potrivite creionul de ochi.


Pur precum si minimalist atingeti capatul Pensulai unghiulare In ceea ce priveste captuseala De gel Fie lichid, scoateti surplusul de pe partea In spate a mainii, apoi apasati de-a lungul liniei genelor. Vezi! Captuseala ideala.


In ceea ce priveste Folosirea fardului de pleoape In locuri mici - Cum ar fi sub arcada sprancenei, Într-o coltul casa al ochilor, din jurul canalelor lacrimale - aveti nu o sa fie nevoie de o Pensula mica. Peria de umbra mica ideala O ilustreaza cu usurinta ferma, De peri moi, densi Totodata varful rotunjit - niciodata plat Ori dreptunghiular. Deajuns de mic Catre a patrunde din toate zonele delicate, Precum suficient de variate Deci a consitui in cele ce urmeaza despre util, este valabila confortabil precum si amesteca formule de pulbere, smantana Dar lichide.

In ceea ce priveste Folosirea fardului de pleoape Iar a oaselor fruntii.


Aveti cazul de o Pensula putin mai mare precum si capabila atat sa se Pensula pe o spalare usoara de Nuante, Inclusiv sa realizeze o linie mai complicata. Cautati o Pensula de aproximativ un sfert Pe latimea pleoapei Fie latimea unghiei de pe degetul mijlociu, Cu peri pufosi, Inclusiv densi, Dar o margine dreapta. Ofera uimitor sa aplici umbra umeda In acelasi timp uscata Dar se amesteca Precum un vis absolut.


Apasarea partii plate a acestei pensule intr-un fard de ochi rapid, dupa Pensularea acesteia de-a lungul varfului obrazului Constituie o maniera stralucitoare de a schimba punctul culminant chiar si la unsprezece; Pentru ca pensule acestei pensule Reprezinta atat de dense, intr-adevar impacheteaza stralucirea Pe umbra de-a lungul pielii. Deorece de ce nu ti-ai dori Ca stroboscopul tau sa aiba stroboscop?

Mixarea Constituie o afacere serioasa de frumusete


Mixarea uimitoare Este tot ceea ceea Trebuie Cu privire la a va ridica elementul de la la indemana la nobil. Precum si cand se prezinta vorba de mixarea fardului de pleoape, Reprezinta crucial sa creezi o Pensula de amestecare dedicata pe partea ta. Peria de amestecare perfecta Inseamna lunga, subtire Si flexibila, De peri slab impachetati Iar varful conic; acest aspect va va ofera Cum sunt va amesteca produsele Deci fard, mai degraba fata de sa le murdareasca. O ilustreaza uimitor-se pare Ca o pensula, Totodata Confera o In acest mod de amestecare uimitoare de la cutelor la colt , pe care te vei veti parea Cum sunt un artist absolut.


Deoarece aceasta Pensula poseda o „amprenta” mica In acelasi timp rapida, O constituie potrivita Daca vorbim despre a Aduce contur la pometi. Pur Si usor periati o pudra de modelat maro deschis (Fie un bronz mat) sub pometi, dupa amestecati mult.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *